Ozonowanie żywności i wody

Ogromny postęp w cywilizacji usatysfakcjonował wiele naszych materialnych potrzeb, ale przyniósł również wiele niebezpieczeństw dla naszego zdrowia. Nasza dzienna dawka owoców, warzyw, ryżu, mięsa i owoców morza zawiera mnóstwo pestycydów, chemikalia, nawozy, hormony, osady i inne niebezpieczne substancje.

Te z początku nieszkodliwe substancje będą jednak osłabiać nasz organizm w późniejszym terminie, a szkodliwe efekty mogą być nawet przekazane naszemu następnemu pokoleniu. Zapach formaldehydu w odnowionym domu, bakterie na sztućcach, butelkach, zabawkach, bieliźnie etc. A wszystko to podważa nasze zdrowie.

Jak możemy ten stan rzeczy poprawić?

Naturalny środek bakteriobójczy Ozon (O3) jest skutecznym naturalnym środkiem utleniającym. Może zabijać bakterie, wirusy i inne mikroorganizmy przez utlenianie, które niszczy ich strukturę rozrodczą. Ciekły ozon jest jeszcze bardziej skuteczny. Woda, żywność i sprzęt czyszczone ozonem są całkowicie pozbawione substancji szkodliwych dla organizmu.

Jego właściwości bakteriobójcze są najskuteczniejsze spośród wszystkich innych środków sterylizacyjnych.

Urządzenie do oznowania

Za pomoca urządzenia do ozonowania - Ozonator firmy Tiens, które z powodzeniem wykorzystuje właściwości ozonu(O3) dla potrzeb życia codziennego, możemy korzystać z następujących funkcji:

  • sterylizacja i odkażanie,
  • zapewnianie antyseptyczności i świeżości,
  • unieszkodliwianie pestycydów
  • W ten sposób rozwiązujemy powszechnie występujące problemy związane ze złą jakością pożywienia, powietrza, a także obecnością bakterii w domach oraz pomieszczeniach biurowych.